Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1141

Üniversitemiz “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik” Temalı Fotoğraf Sergisi Düzenledi

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin 1. yıldönümünde “15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeniyle bir dizi etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında, 15 Temmuz gecesi yaşananları anlatan bilgi ve görsellerin yer aldığı “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Fotoğraf Sergisi” 14 Temmuz akşamı saat 19:00'da Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılış töreni ile kapılarını ziyaretçilere açtı. Serginin açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Garnizon ve 6. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üniversitemiz personeli katılımı ile gerçekleştirildi. Ayrıca sergide gelen ziyaretçilerin 15 Temmuz ile ilgili anılarını yazmaları için bir anı defteri yer aldı. Deftere başta protokol üyeleri olmak üzere gelen ziyaretçiler 15 Temmuz akşamı ile ilgili anılarını yazdı.